Tap to Read ➤

20 jaar NU.nl!

Vanwege het jubileum vroegen wij BN'ers naar hun leukste herinnering aan NU.nl en keken we in de archieven voor wat smeuïge quotes. Swipe of tik om te beginnen.
NUnl May 10, 2019

Mark Rutte over zijn favoriete website

In een interview met Margriet wordt minister-president Mark Rutte gevraagd naar zijn favoriete website. Zijn antwoord? NU.nl!

Wout Poels na het winnen van Luik-Bastenaken-Luik

Zelf beseft Poels op maandagmorgen amper nog wat hij heeft gepresteerd. Het eerste wat hij 's ochtends deed, was op zijn telefoon NU.nl checken. 'Wout Poels winnaar van Luik-Bastenaken-Luik'. Het was dus ├ęcht waar.

Jennifer Hoffman

"Ik ben een enorme twijfelkont. (...) Ik vind het al vervelend om te moeten zeggen wat mijn lievelingskleur is. 'Jennifer Hoffman vindt keuzes maken heftig.' Ik zie de kop op NU.nl al voor me. Begrijp je wat ik bedoel?"

Robert ten Brink

"Ik ben blij dat er veel berichten over Robert ten Brink op NU.nl staan. Ook ben ik altijd heel tevreden met jullie foto-keuze. Soms zie ik artikelen van mezelf met zulke slechte foto's, maar jullie plaatsen altijd goede erbij."

Georgina Verbaan

"Ik vind op NU.nl staan het goorste dat er is. NU.nl heeft een serieus uiterlijk, maar het is gewoon een rioolrattenkanaal. Ik heb zo vaak gedacht: jullie moeten het hele interview gelezen hebben en toch pikken jullie alleen dit zinnetje eruit. Het schuim der aarde, echt"

Bedankt voor het kijken!

Zou je het nieuws vaker in deze vorm willen lezen? Laat het ons dan weten door hieronder te klikken.

Klik hier

Your browser doesn't support HTML5 video.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Your browser doesn't support HTML5 video.